Öppna meny

Studentnytta

Hur hittar jag boende? Vart kan jag köpa kurslitteratur? Vem vänder jag mig till om en lärare gett mig felaktigt betyg?

Som student är det många bollar att hålla koll på. För att se till att du hinner med pluggandet, festerna och alla andra roliga aktiviteter har därför Studentkåren samlat lite matnyttig information.

Unika rabatter för dig som medlem

Som student vid Jönköping University har du tillgång till en mängd studentrabatter via Mecenatlänk till annan webbplats. Du får tillgång till rabatterna när du betalt kåravgiften samt uppdaterat ditt JU-kortlänk till annan webbplats.

Förutom Mecenats rabatter får du via Studentkåren tillgång till några extra nyttigheter vid uppvisande av JU-kortet:

Nordic Wellness Jönköping-länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Allaktivitetskort på alla klubbar i Sverige (ej Exclusive eller Skidome).

Ett utmärkt kort för dig som studerar och vill kunna välja på massor av olika gruppträningsklasser varje dag, har närheten till flera Nordic Wellness gym eller kanske reser en del inom Sverige. Ta med ett giltigt CSN-kort/JU-kort för att ta del av erbjudandet på 299kr/månad. Välkommen!

Länsförsäkringarlänk till annan webbplats- Skaffa en billig studentförsäkring som täcker allt för bara 416 kronor.

Enodios.selänk till annan webbplats - 50-75 % rabatt på översättningar och språkgranskning av din uppsats eller avhandling.

IKEA Låt oss köra hem din nya soffa!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster När du visar upp ditt giltiga JU kort på IKEA Jönköping får du 100:- rabatt på hemleveransen inom Jönköpings län. Studentpris: från 299:- (ord. pris 399:-) För mer information, besök oss på varuhuset eller på IKEA.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nettbuss/ Bus4Youlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster- erbjuder Dig en resa i en skön, bred fåtölj med extra stort utrymme för benen, gratis WiFi, eget eluttag som är snäll mot både miljön och plånboken.Använd koden STUDENTJU när du registrerar ett konto hos oss så får du 50 kr att resa för.

TAXI Jönköping AB och Taxikurirlänk till annan webbplats - ger dig 20 % på taxiresor mellan 21:00-03:00 på onsdagar för att du ska komma hem säkert efter en kväll på Akademien. Därutöver gäller 10 % rabatt. Kom ihåg att du måste uppge att du är student när du beställer taxi samt visa ditt JU-kort vid betalning.

Nöjesnyttlänk till annan webbplats - I varje nummer av det digitala numret av Nöjesnytt finns det en samling lokala studentrabatter. Håll utkik!

Mr Rice-länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Ger 15% rabatt på samtliga av sina rätter.

Texten granskad / uppdaterad 2017-12-06

Vill du erbjuda en studentrabatt?

Enodios
Länsförsäkringar Jönköping